Известие

Collapse
No announcement yet.

Да попитам нещо за едни копченца :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да попитам нещо за едни копченца :)

Става въпрос за тези под врътки парното/климатика, някой може ли да ми каже по-какво усещате дали е вкл/изкл. стрелкичката (демек да вкарва въздух отвън или да върти само в купето) и някой да си направи експеримент да вкл. климатика и да ми каже там по какво познава, че вкл. на предишните ми коли като вкл. компресора и за секунда падат оборотите и по това се познаваше, ако времето не позволява и кога светва снежинката при вкл. или кога ?!

П.П. да не пускам друга тема лапичките над номера самите плафони как се свалят и какви са крушките, че едната е бегала да ги сменя ?! Мерсаж
    Last edited by proper; d.m.y г., 00:37.
    Alfa Romeo GTV 150hp

Аз почти нищо не разбрах
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

При първа фаза на GTV, каквато е и твоята няма светлинни индикатори за включен климатик, или за затворена клапа на въздуха в купето. Разбира се само, когато бутоните са натиснати навътре - значи са включени. Вечерно време в тъмното го проверявам с напипване дали бутона е натиснат (включен) или не.

А за крушката на задната табела - сменя се много лесно, като плафончето се отваря с плоска отвертка. Проверии GTV Workshop Manual-a за повече подробности.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
      X